layer

MAZSIHISZ Szeretetkórház

Az utódok gondoskodása

layer sublayer sublayer sublayer sublayer

Fekvőbeteg Osztályaink

Belgyógyászat

Mozgásszervi Rehabilitáció

Krónikus Belgyógyászat

Ápolás

Hospice

Geriátria

layer

Járóbeteg ellátás

Diabetológia

Reuma

Nőgyógyászat

Szemészet

Kardiólógia

Urológia

Angiológia

Pajzsmirigy

layer sublayer sublayer sublayer sublayer

VIP

Egy és kétágyas erkélyes szobáink állnak az Önök rendelkezésére.

layer sublayer

Hírek

 
  
_  
  

ORFMMT Vándorgyűlés 2016

 

A MAZSIHISZ Szeretetkórház gyógytornászai részt vettek /sikerrel mutatkoztak be/ jól szerepeltek az ORFMMT Vándorgyűlésén

  

 

 

 

A MAZSIHISZ Szeretetkórház rehabilitációs teamje Dr. Ormos Gábor Phd vezetésével részt vett az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Magyarországi Társasága XXXV.Vándorgyűlésén, ahol megosztott első díjat nyertek a „Kineziotape (azonnali) hatásának vizsgálata a boka funkciózavarára, instabilitására” c. poszterrel. A szekció elnöke gratulált a korszerű, bizonyítékon alapuló orvoslás szempontjai szerinti megvalósított betegvizsgálathoz. A geriátriai ellátásban egyedülálló módon a Szeretetkórházban a gyógytornászok a napi gyakorlatban alkalmazzák ezt a modern kezelési módszert, melynek segítségével rövidebb idő alatt, eredményesebben érhető el a járóképesség fejlesztése, végtagok mozgásképességének javítása és a fájdalomcsökkentést. A csoport (Balaton Tamara, Bolgár Anita, Horváth Zsófia, Jakab Balázs, Tirnitzné Mészáros Eszter) másik tudományos vizsgálatát „Az eredményességet befolyásoló tényezők a geriátriai rehabilitációban” címmel adták elő. Az előadáson részt vett Dr. Deutsch Zsuzsanna igazgatófőorvos is, és szeretettel gratulált a kutatócsoport tagjainak.

 

 
Dokumentumok: 1 , 2
 
 

Oktató Kórház 

 

A Mazsihisz Szeretetkórház Rehabilitációs Osztályát Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás szakiránya szakképző hellyé mínősítették. Minősítés foka: A szakképzés egyes elemeinek teljesítésére megfelelő (részakkreditált) szakképző hely.

A minősítés 2016.09.16-tól számított 4 évig érvényes

 

 

 

Dokumentum elérhető: ITT  

 

                                                  

 

 

 
Partnereink
Facebook