Új hang és természetesen új arc a a fekvőbeteg betegfelvételi vonalunk végén.

Kiss Ildikó február közepén váltotta Sulyok Lili kolléganőnket a Szeretetkórház fekvőbeteg információs és felvétel koordinációs vonalán.

Ildikó több éves szociális munkás tapasztalattal rendelkezik, bő 14 évet töltött a MAZS Alapítványnál. Az alapítványnál szerzett tapasztalatok nagyban segítik az emberekkel való kapcsolatteremtés, ami ezen a poszton elengedhetetlen.

Az első napokokban nagy kihívást jelentett számára a hívások áradata és azok szakmai kezelése, de rövid időn belül belejött és kellemes orgánuma minden érdeklődőnek már tapasztaltan és megnyugtatóan cseng.

A napi több mint 70 hívást nagy türelemmel és célirányos kommunikációval próbálja kezelni, hogy minél több, releváns információval tudja a betegfelvételt koordinálni. 

Mivel Szeretetkorházunk fő profilja az aktív betegellátás és a magas szintű rehabilitáció, ezért lényeges, hogy a hozzátartozó már a betegfelvételnél pontos és hiteles tájékoztatást kapjon a kórházunkban elérhető lehetőségekről.

Szeretetkórházunk teljes csapata, sok sikert kíván Ildikónak!

Elérhetőségeink a fekvőbeteg felvétellel kapcsolatosan:

Ahogy eddig is, a jövőben is a fekvőbeteg felvétel hétköznapokon 8-13 óra között, a +3630 1558294-es mobil számon, vagy a +361 814-2430 központi számon, illetve a honlapon keresztül, https://szeretetkorhaz.hu/kapcsolat/ emailben lehetséges.

Keressenek minket bizalommal, igyekszünk minden hozzánk fordulónak segíteni!